Tratamentul umflaturi pe picioare.

4433

Numele de valgus boală deformare a piciorului (Hallux valgus) are multe de spus chiar și la cei care sufera de ea. Aceasta boala se manifesta sămânță de creștere sau conuri pe picioare, si afecteaza mai multe femei decat barbati. Această problemă este fan mai ales familiar de pantofi de lux, cu degetele de la picioare inguste si tocuri inalte, deoarece 30 ani, mulți dintre ei sunt umflaturi pe picioare. Cum de a trata aceasta boala este interesat să cunoască, iar cei cu picioarele plate detectate, deoarece aceste persoane sunt, de asemenea, un risc de conuri.

 

3107233р

Auto-masaj cu conuri pe picioare
Dacă aveți o lungă perioadă de timp pentru a fi pe picioarele tale, vin acasă, nu uita sa masaj. Acest lucru este deosebit de important atunci când cea mai mare parte a zilei ai purtat, și nu există nici o modalitate de a face câteva mișcări degetele de la picioare.

Pentru a începe o freca picior de mână, făcând mai multe eforturi pe suprafața osoasă a pacientului, și urmați câteva tehnici simple:

1. Trageți degetul mare parte înainte și mutați-l în sus și în jos, iar apoi l-transporta în direcția opusă la alte degete.
2. Pokatayte picior pe podea sau o mică piuliță pasă încercarea de a face acest domeniu de conuri.
3. zdrobi o bucată de hârtie și să încerce să-l ridice, ținând degetele de la picioare.

4. Orice exerciții pe saltea cu tepi, pe jos pe teren, fier de la călcâi până-n picioare și din interiorul piciorului spre exterior.
Din moment ce toată ziua comun cu con crescut situat într-o poziție fixă, încălțăminte, masaj poate provoca dureri. Încercați să-l să sufere prin timp și se simt ușurare.

Tratamentul autobuz valhusnoy
Pneul este un bandaj pe pad degetul mare și piciorul si face parte din diferite modele. Cu elemente de fixare speciale sau cu degetul spre expandor dat și fixat în poziție corectă față de picior. În cazul în care cucui este prea crescută și schimbări în poziția de comun mare, corectarea acesteia la începutul tratamentului este cu câțiva milimetri. De-a lungul timpului, de fixare este strâns mai mult, prevenind abaterea de degetul mare, și recuperează treptat poziția. În cazul în care boala nu se execută, primele rezultate pozitive apar în două săptămâni.

 image

Împreună cu con dispozitiv special, care este atașat la autobuz, aliniat arc transversal al arcului piciorului. Purtați o anvelopă poate fi la domiciliu și la locul de muncă – nu interferează cu poartă pantofi, elastice și realizate din materiale care nu cauzează reacții alergice.
Contraindicații utiliza pneuri valhusnoy:

• Prezența vindecarea oaselor, cicatrici sau erupții cutanate;
• Artrita, reumatism;
• Diabet;
• Umflarea țesuturilor articulare și musculare;
• anchiloza articulațiilor.

Deoarece determina natura bolii poate fi doar un medic, poti purta autobuz valgus numai după consultarea medical.

medicație

Umflaturi tratament pe picioare medicamente redusă la eliminarea inflamație și obezbolyvanyyu. Medicamente steroizi (de exemplu – cenalog, Diprophos și hidrocortizon) a introdus la nivel local, dar aceasta se face o dată sau, în cazuri speciale, de două ori, dar cu o pauză de câteva zile. Medicamentele pot fi prescrise și pentru a restabili metabolismul, dar aceasta medicul trebuie să decidă, pe baza anchetei.

chirurgie
Operațiunea a elimina os pe degetul mare se face numai atunci când toate celelalte metode nu sunt eficiente. Operațiunea este că printr-o incizie în medicul conuri reglează poziția a tendonului și corectează plat, arc formare. Aceste acțiuni ajuta să scape de lovituri și aliniați poziția degetului mare. Restaurarea picioare de mobilitate nevoie de doi până la trei săptămâni.

Uneori, degetele făcut poziția corectă, trebuie să atingă aproape toate ligamentele, tendoanele și mușchii ale piciorului, iar apoi a făcut mai multe reduceri. Toate chirurgie se face sub anestezie locală și cusături scoase după 5 zile.
In cazuri rare, excizia este realizat din os, care este apoi fixat cu capse metalice. Dar chiar și în acest caz, perioada de reabilitare durează doar aproximativ două săptămâni.

Indicații pentru chirurgie
In unele cazuri, chirurgia este contraindicată. De exemplu, pacienții vârstnici care suferă de coagulare a sângelui slabă sau funcționalitatea țesuturilor sale afectate. În astfel de cazuri, se poate menține doar stabilitatea metodelor conservatoare de sănătate în ceea ce privește realizabil în situația sa. Deoarece inflamație în operațiunea articulațiilor poate fi, de asemenea, amânată până la recidiva retragere.

 fonstola.ru-78973

Metodele tradiționale
Adesea inflamație este îndepărtată folosind remedii populare locale, comprese, și unguente rastyrkamy. Trebuie să rețineți că retete de medicina traditionala conceput pentru a usura durerea, dar ele nu pot fi vindecate valgus deformare a piciorului. Acest tip de tratament poate fi folosit ca o măsură temporară de sprijin sau în combinație cu alte metode:

1. Rastirki cu iod și aspirină. În 10 mililitri de tablete de iod se dizolvă 5 aspirină și se amestecă bine. În termen de trei zile lubrifia conducte peste noapte. Și apoi să ia o pauză de două săptămâni. Cursul se repetă până la apariția unui rezultat pozitiv.
2 pachete de propolis. Mash în mâna lui un pic conuri de propolis pentru a atașa și asigurați cu un bandaj. Propolis naturale pot înlocui cu echivalentul a farmacie, precum și pentru a se potrivi comprese la fața locului inflamat.

3. Comprimare cu ulei de brad. Uleiul frecat în comun inflamate în timpul săptămânii pentru o noapte, o pauza săptămână și re-comprima cu brad ulei, iar în termen de trei luni.
4. Vynnychuk. Într-un litru de apă se dizolvă două linguri de sare de mare și zece picături de iod, și această soluție în fiecare zi, timp de 15 minute baie portarul, făcute în timpul conuri de inflamație.

5. Wrap. Frunzele proaspete de brusture ușor umezit farmacie terebentină și pryladzhuyutsya să se oprească și conuri. Top acoperit cu polietilenă și prosop cald. Această metodă necesită precauții la picioare până la arsuri ramase. Relief va încheia chiar și o frunze de brusture.

6. Bulionul roibă colorant. O lingurita de apa clocotita turnat roibă (1 cana) și păstrate într-o baie de apă timp de zece minute. Bulionul trebuie să se scurgă și să bea de două ori pe zi, timp de 100 de grame.

Țineți minte că, prin luarea tratamente durere oamenilor, nu poți opri progresul bolii, astfel vindecarea aparentă poate fi înșelătoare, iar timpul de zahodivupuscheno eficace.

Prevenirea umflaturi pe picioare
Persoanele cu picioarele plate pot alege să poarte pantofi ortopedice sau tălpi ortopedice folosi, Napivustilky stupinatorami și prevenirea, reducerea stresului asupra articulatiilor. Opriți conuri de creștere și aliniați degetele de la picioare în fazele timpurii ale bolii poate, folosind inel special de silicon pe deget și de umplutură lui.

Tratamentul și prevenirea oase de la picioare trebuie să fie însoțită de o dieta care include alimente care regleaza metabolismul organismului. Alimente excluse picante și grase, carne, conserve și alcool.
Dar mijloacele cele mai eficiente pentru a ajuta la prevenirea apariția de lovituri pe picioare, este pantofi confortabili.

52c862cb28