GOJI PENTRU PIERDEREA ÎN GREUTATE

Produse de publicitate pentru pierderea in greutate a fost întotdeaunarelevante. titrează țipau infinit promit pierderea rapida in greutate magic eficient, și modalități de a scăpa de kilograme în plus la fel de mult ca și care doresc să obțină o cifră mare. Dar un singur produs a rupt recent toate recordurile de popularitate, și astăzi Reclama cu participarea lui poate fi găsită literalmente peste tot.

În cazul în care a făcut boabe miracol

Goji au nume mai complexe pentruLatină, de asemenea, cunoscut sub numele de wolfberries. Cineva ar putea gândi: “Wow! Noi lup fructe de pădure crește la fiecare pas – nu este nevoie de a cumpăra goji scump “. Acest lucru nu este destul de adevărat. Goji aparțin aceleiași familii Nightshade și familiare pentru noi ca Lycium care pot fi găsite în orice lăstar. Cu toate acestea, consumul de aceste fructe de padure te off la cele mai bune otrăvire.

Goji au venit la noi din Est, unde oameniile utilizați în medicină și de gătit pentru mii de ani. De ce nu au devenit cunoscute abia acum? Ipotezele pot fi mai multe, iar acestea sunt corecte în felul lor. Poate că astăzi, oamenii au realizat în cele din urmă importanța de a avea grijă de propriul său corp (sau a început să înțeleagă), sau sub ochiul atent de oameni de știință a primit boabe de doar recent, în urma căreia rezultatele studiilor ale produsului au fost făcute publice. Cert este că în Est, aceste fructe de padure nu sunt nimic nou, dar pentru noi este poziționat ca un leac miracol practic toate bolile din lume, inclusiv – de la obezitate.

fructe de padure, astfel goji sunt cultivate în China, Tibet,Himalaya și Mongolia cu privire la arbust vesnic verde mare creștere de până la 3 metri. În total există 40 de specii și subspecii de aceeași cantitate de fructe, dar comestibile și util nu toate.

Este important nu numai pentru a colecta o varietate “util” de fructe de padure, darși uscați-le în mod corespunzător. Tehnologia de uscare – procedură delicată, a cărei executare competent garantează cantitatea maximă de nutrienți din produs. În cazul în care boabele sunt uscate într-un fel, sau ele se deteriorează sau devin biomasă uscată inutil. Prin urmare, atunci când cumpără fructe ar trebui să acorde o atenție la aspectul lor și mirosul – ele trebuie să semene cu o stafide alungite, ferm, dar nu “piatră” și au un gust dulce, frumos, fără aditivi igrasie sau miros de mucegai.

goji au fost folosite pentru mai mult de 5000 de ani. Istoria lor se duce înapoi la zilele în care medicamentul a fost început de curând să apară și să prindă contur, și taoiste, înțelepți chinezi și tibetani practicat cunoștințe antice de Ayurveda. Boabele sunt folosite pentru a trata ficatul, inima, glandele, cu vindecatorii ajutorul lor s-au schimbat frecvența corpului, adaptându-l la modul “sănătos” și extinderea duratei de viata a pacientilor lor timp de mai mulți ani.

structură

goji – o planta unica. Și dacă el a apreciat favoarea medicilor orientale antice, medicii moderni pur și simplu nu încetează să fie surprins de cele mai extinse potențiale calități benefice goji. Ca parte a acestor mici fructe de padure rosii contin 21 minerale, 18 aminoacizi si multe alte componente biologice utile. Dar, fructe goji unicitatea nu numai în compoziție saturată. Instalația energetică este frecvența 8,1-8,2 Hz, care este mult mai mare decât toate componentele conținute în acestea. Aceasta înseamnă că goji ajută la generarea de substanțe nutritive de către organism! Aceasta este, cu utilizare zilnica boabe organism devine mai sănătos, nu atât de mult de faptul că beneficiază de produs, ci pentru că el învață să producă și să sintetiza substanțe nutritive din alimente. Această proprietate unică, care nu are nici o singură plantă din lume. Acest lucru Goji poate prelungi tinerețea la fel de eficient și de a face cu o varietate de boli.

beneficiu

Beneficiile de goji este vorbită de toate și diverse, dar ceea ce este exact asta?

healingandbodywork ia în considerare efectele de fructe asupra corpului în toate domeniile:

 • îmbogățire de sânge – boabe crește consumul de energie al sangelui, reducand oxidarea acestuia, scăderea zahărului din sânge și a colesterolului;
 • viziune îmbunătățită – deoarece sângele devinemai multă energie și oferă cantitatea necesară de oxigen și substanțe nutritive la fiecare organ, aceasta poate penetra chiar și cele mai mici si subtiri capilare, crescând proprietățile de protecție ale retinei si pentru a permite o viziune clară să se concentreze;
 • Longevitatea – componentele unice în boabe de a consolida legăturile moleculare, ceea ce face vasele de sange mai elastic si puternic;
 • îmbunătățește sistemul respirator – compuși activi inhibă oxidarea pielii, respirația devine mai “calitativ”, mai degrabă decât o suprafață, astfel încât sângele este saturat cu oxigen;
 • excreția de toxine – fructe de padure au functii antioxidante puternice, de aceea este recomandat să consume în mod regulat locuitorii orașelor mari cu poluarea atmosferei;
 • restaurare a prostatei -Fructele de padure au o puternică capacitate generatoare de numerar, ceea ce este benefic pentru glanda prostatei, care este responsabil pentru celulele embrionare primare;
 • “Energie” pentru a uterului – biologic activComponentele cu boabe hrănesc intens uterului și a stabiliza activitatea renală, din care încălcarea afectează în mod direct activitatea acestui organism, “pompare” din ea toată energia;
 • pierdere în greutate – din același motiv, datorită căruia boabeGoji au devenit incredibil de popular. În 2005, oamenii de stiinta din SUA a publicat concluziile care au arătat că goji promova pierderea in greutate imbunatatita, fara diete si restrictii alimentare. MirCovetov se opresc la acest punct mai în detaliu.

instrument de mirare pentru pierderea în greutate

În ciuda faptului că mulți ar argumenta căzilnic boabe mănâncă goji și nu obiceiurile în schimbare de alimentație, puteți pierde în greutate de 5-7 kg pe lună, este în valoare de a face câteva precizări. Nimeni, chiar și cel mai puternic arzător de grăsime nu va fi în măsură să vă dau un astfel de rezultat, daca mananci in fiecare zi, o mulțime de alimente bogate in amidon, dulci, se bucură de seara sau de noapte gustare și masa de fast-food.

Consumul regulat de fructe de padure goji promoveaza pierderea in greutate in minte o serie de motive:

 • îmbunătățirea metabolismului;
 • normalizarea circulației sanguine;
 • eliminarea colesterolului “rau”;
 • normalizarea zahărului din sânge.

Compoziția unică a goji, și anume prezența deprocent ridicat de antioxidanti, imbunatateste procesele metabolice. De fapt, se întâmplă următoarele: celulele grase descompun mult mai repede decât în ​​mod obișnuit, fără a fi nevoie să se “lipesc” la zonele cu probleme – laterale, fese, nave, etc. In schimb, organismul devine energie curată, și simți un val de putere, vigoarea si rezistenta. Acesta este motivul pentru care goji sunt utile pentru a utiliza in timpul exercitiilor fizice regulate.

Dovezile științifice arată că o dietă alimentarăbogate in antioxidanti este cel mai bun pentru a face față cu exces de greutate. Dintre toate alimentele care sunt cunoscute de om, goji în conținutul de plumb al celor mai multi antioxidanti. Deci, de ce caută alternative și să se stabilească mai puțin atunci când se poate “ciocni” de pe kilograme în plus “doză letală” de nutrienți? De exemplu, o astfel de afine fructe de pădure util ca conține 25% mai multi antioxidanti decat goji. Afinele – o bacă mai delicios și bogat Vitaminka, dar chiar este de 10 ori mai puțin decât substanțele de slăbire decât boabe miracol!

Pierde în greutate cu ajutorul goji este posibilă, dar numaidacă urmați anumite reguli. În primul rând, acestea trebuie să fie luate în mod regulat, inclusiv în dimineața și dieta de zi cu zi. Pentru cină, este mai bine să nu mănânce pentru simplul motiv că goji da putere si pot avea probleme cu un somn sănătos. În al doilea rând, este necesar să se respecte un dozaj. Nutritionistii recomanda consumul de 20-30 grame (1-2 linguri. L.) Fructe de pădure dimineața și după-amiaza.

Cum de a mânca fructe de padure goji?

Pierderea in greutate cu ajutorul goji – acest lucru este cel maide încredere, suficient de rapid, și că cel mai interesant – un mod placut! Ele au un ușor gust picant-dulce, care amintește de stafide și consistență. Boabe pot fi consumate uscate, ușor pentru a ieși din ambalaj și cu atenție de mestecat, preparată ceai sau se adaugă la antena de satelit.

Este unanim crede că cea mai bună opțiuneSlăbire ceai este un amestec de goji. Se pare că, eliberează de apă care fierbe toate substantele nutritive într-o pe deplin și să contribuie la asimilarea rapidă a acestora. Pentru a prepara ceaiul, pur și simplu se toarnă dreptul de cantitatea de boabe cu apă clocotită și infuzat timp de 10-15 minute. Bea, mesteca bine fructele. Zahăr nu trebuie să adăugați – băutura în sine este dulce. Dar, dacă vrei cu adevărat, puteți pune o lingură de miere, dar nu de zahăr!

Pierderea in greutate cu fructe de padure goji nu poate fi numit o dieta -nu schimbi dieta, ci pur și simplu adaugă un alt ingredient gustos în ea. Desigur, dacă sunteți obișnuit să mănânce dulciuri pe timp de noapte sau de băut bere cu pizza, orice fructe de padure pe care nu poate ajuta, așa că, dacă este posibil, să încerce să mănânce cu moderație, asta e tot.

caracteristică slăbire folosind goji căSpre deosebire de toate celelalte diete, kilograme merge nu numai în primele zile, dar în timpul tot timpul. Dar, nu te teme, soarta eroului din faimoasele opere de C. Regele “Diluant” nu te amenință – de îndată ce corpul revine la normal, fructe de padure nu va lucra la scăderea în greutate, și îmbogățită cu vitamine și întărirea sistemului imunitar. Prin urmare, ei pot mânca absolut totul ca un imunostimulator puternic.

Goji Berry ajută să piardă în greutate, restabilireametabolismul, saturarea sânge cu oxigen și aducerea colesterol “rau” din organism. healingandbodywork nu e de mirare astfel încât o descriere detaliată a tuturor proprietăților utile ale acestui produs, dar numai pentru a transmite că boabele ajuta doar pentru a aduce corpul într-o stare bună de sănătate.

Dacă intenționați să piardă în greutate de 7 pe kilogramluni, ar trebui să se limiteze la utilizarea dulce, grăsimi, alcool și alte “farmece” ale dietei moderne. În caz contrar, toată energia consumată este irosit boabe numai apoi pentru a elimina prejudiciul cauzat consumul zilnic de alimente organism dăunător.

Dacă nu vă puteți imagina viața fără pâine,înlocui pâine albă de grâu de pâine de secară de casă sau tărâțe. Am folosit pentru a cumpăra apă de zahăr sau de sifon, atunci când te duci la locul de muncă sau du-te cu prietenii? Înlocuiți-l cu un ceai compot sau fructe! Timp de o lună te obișnuiești să mănânci corect și moderat, și fructe de pădure va face afacerea dvs. și salvați de kilograme în plus. Din când în când, răsfățați-vă pe dulciuri sau naeshtes să arunce pizza, dar nu mai mult de câteva ori pe lună. În cazul în care, fără dulce foarte strânsă, face cookie-uri sau briose cu fructe de padure goji!

Și, în final, aș dori să citez marele strateg al Ostap Bender: “Nu face o masă a cultului!”.

Снимок