Cum de a elimina acnee la domiciliu?

Tratarea acneei la recomandări domiciliu

Pentru a scapa de acnee o dată pentru totdeauna, nu va fi suficient de tratament extern. În acest caz, aveți nevoie de o abordare integrată, care se bazează pe următoarele puncte:

  1. Fața ta o spală în fiecare dimineață cu apă rece (dacă au apărut aici pete).
  2. Schimba sistemul alimentară, și anume să-și abandoneze afumat, prajit si alimentele condimentate, deoarece este aceste produse contribuie la apariția inflamației pe corp și, în consecință, – erupții cutanate.
  3. Prima masă ar trebui să constea de fulgi de ovăz cu fructe uscate piese. Pregăti mai bine pe apă, de preferință fără sare și zahăr. Din băuturi permis doar suc de fructe.Zonele cu probleme
  4. Spălare sapun corpului.Se usuca pielea foarte bine, și cosuri dispar cât mai curând posibil. Numai după această procedură este recomandat pentru a pune pe o crema hidratanta corp, deoarece poate fi uscat și, ca rezultat, peeling.
  5. Dacă apar pete pe fata, apoi face o regulă în timpul zilei nu să-l atingă, mai ales cu mainile murdare. Astfel încât să agravează numai situația.În acest caz, puteți introduce pur și simplu mizeria sub piele, ceea ce va cauza acnee.
  6. Ocazional Alcool vitamine. Doar fă-o pe cale de a compensa o dată și pentru o perioadă lungă de timp pentru lipsa de nutrienți în organism.
  7. Renunțe la obiceiurile proaste cum ar fi fumatul și de băut.
  8. Consuma cel putin 2 litri de lichide în timpul zilei.

Cu aceste sfaturi, veti scapa de erupții cutanate nedorite o dată pentru totdeauna. Cu toate acestea, dezavantajul acestui tratament este că este nevoie o perioadă destul de lungă de timp. Dar sunt momente când a scăpa de erupții cutanate nedorite nevoie foarte repede. Așa că haideți să aflăm cum să eliminați cosuri la domiciliu timp de 1 zi.

Folk pentru tratarea acneei

Oamenii nu sunt mai puțin eficiente decât medicamentele farmaceutice pentru acnee. Principalul lucru este de a alege reteta care este potrivit pentru tine.

Comprima usturoigarlic-545223_6401

Aceasta reteta trebuie folosit cu foarte mare atenție.Faptul este că, dacă exagera comprima, se poate produce o arsură. Pentru a evita acest lucru, nu crește timpul specificat în rețetă. Deci, să ia un catel de usturoi si frecati-l pe o răzătoare mici. Apoi lubrifia zona din jurul comedon cu ulei de masline. Apoi pune greutatea usturoiul și lăsați-l timp de 1,5-2 minute.

Masca de proteine ​​

Aceasta reteta pentru a scăpa de leziuni nedorite cât mai curând posibil.În acest caz, să ia o proteină, bici l într-un spumă stabilă și se aplică pe zona cu probleme. Așteptați 20 de minute si clatiti cu apa calduta.

Fulgii de ovaz mascanatural-mask-2

Aceasta masca nu numai scăpa de acnee, dar, de asemenea, îmbunătățirea starea pielii.Ia-o lingurita de fulgi de ovăz, o lingurita de ulei vegetal și se amestecă bine. Apoi pune masa care rezultă în zona cu probleme și să aștepte o jumătate de oră. Apoi scoateți masca și ștergeți pielea cu o bucată de vată umedă. Procedura trebuie repetată de cel puțin 2-3 ori.Numai în acest caz dispare comedon.

Deci, ne-am gândit cum să îndepărteze acnee la domiciliu, cu ajutorul tratamentului cuprinzătoare și cu ajutorul preparatelor externe. Dar încă nu ignora o vizita la un specialist. Acest doctor vă va ajuta să dau seama de cauza eruptii cutanate si numi tratament competent.Și ultimul lucru de menționat – nu stoarce cosurile, altfel nu vei primi doar scapa de problema, dar agrava, de asemenea, riscul de ea.

Publicitate

400_90_5_Pilaten