Cum de a albi dintii la domiciliu – remedii populare

Ceea ce face orice persoană frumos?Desigur, un zâmbet.Sincer, deschis si luminos.Și aproape nimeni nu va contesta faptul că un sanatos si puternic dinți albi plate foarte mult depinde de cât de atractivă devenim in momentul un zâmbet.

Din păcate, nu toată natura a fost un fel și a acordat dinți albi.Și-a lungul anilor, smaltul pierde fostul său luciu și alb, mai subțire și mai întunecată.Dinti Port culoare și băuturile care conțin tanin și cafeină – ceai și cafea.Ei bine, fumatul, respectiv, de asemenea, dintii alb, adaugă.DușmaniRemedii populare pentru albirea dintilor la domiciliu

pentru dinti albi ar trebui să includă aproape toate alimentele și băuturile care conțin coloranți.Desigur, să renunțe la o cafea buna sau vin rosu, de exemplu, nu poate fi decât o persoană cu o voință foarte puternică, sau pur și simplu nu-mi place nici una, nici alta.Prin urmare, este necesar să se adopte rețete tradiționale de albire a dintilor la domiciliu.

Desigur, în tot ceea ce se referă la sănătate și frumusețe, în albirea dintilor nu va împiedica moderație și prud

ență.Albire excesivă amenință să strice dintii, si este, desigur, farmecul zâmbetului tău nu este adăugați exact.

Dacă medicamentul cabinet de casa ta nu este activat de carbon, o sticlă de peroxid de hidrogen, iar bucătăria are un pachet de praf de copt, lamaie si cola, va găti pentru cinci dinți eficiente opțiuni de albire și să facă să lumineze dvs. zâmbet.

bicarbonat de sodiu împotriva dinți îngălbenire

Cel mai simplu mod de a exprima albire – utilizarea bicarbonat de sodiu în loc de pasta de dinti si periati dintii ei.Prin oknchanii clătiți soluție apoasă de peroxid de hidrogen.Pregătiți-l simplu: într-un pahar de apă pentru a turna trei la suta peroxid de hidrogen într-o cantitate de aproximativ o jumătate de stack standard lichior.

Această opțiune de albire este mai bine să folosiți nu de multe ori pe puterea de două sau de trei ori pe lună, pentru că sifon – este încă o alcalin.Când se utilizează sodiu ca ingredient activ în gură deranjat echilibrul acido-bazic, care este foarte dăunător pentru mucoasa orală.Aceasta este prima.Și în al doilea rând, în sifon peste particule mari, care sunt ușor de a zgâria smalțul dentar.

Referitor soluția apoasă de peroxid de hidrogen în care concentrare, pe care le oferim, este posibil să se asigure suprafața interioară a cavității bucale.

Cărbunele activat împotriva placii dentare

cărbune activ de la farmacie la lira într-un mojar cu pistil, a obține o substanță pulverulentă a se spele pe dinti pentru o săptămână, imediat după utilizarea pastele igienic obișnuit.Opțiunea cea mai eficientă – pentru a amesteca pasta de cărbune.La finalizarea procedurii de sanitar folosi din nou H2O2 apoasă de clătire (peroxid de hidrogen).

peroxid de hidrogen pentru albire dinte

Nu e sigur pentru “acoperirea” externă a dintelui, astfel încât să puteți recomanda doar pentru aplicarea Express înainte de a putea eveniment important în cazul în care le-ați planificat pentru cineva pentru a combate fața locului cu zâmbetul ei.

Inainte de procedura, dintii curatati bine pastă obișnuită.Apoi umeziți o minge de bumbac în peroxid de hidrogen, achiziționat în farmacie, și “se spală” dinti.Trebuie să încercăm să nu lovit peroxidul pe gingii, suprafața interioară a buzelor sau a limbii -, astfel încât să se evite disconfortul asociat cu arsuri chimice (chiar ușoare) – mucoasa orală.

Lemon albirea dintilor

lamaie coaja ajută, de asemenea, dintii albi la domiciliu.Bucăți de coaja, se taie o lamaie proaspat, de cinci minute și poloneză dinți, după periere le ca de obicei.După procedură, puteți clăti soluție apoasă de peroxid de hidrogen.

Coca-Cola albirea dintilor

efect surprinzător obținut prin albirea dintilor extrem de fierbinte și Coca-Cola.În același timp că, în sine, este, de obicei băutura nu este propice dinți albi, sub puternica cola încălzire dizolvă chiar gunoi într-un ceainic.Adevărat, este necesar să se fiarbă bea aproximativ o jumătate de oră.

pentru albirea dintilor Hot Coca-Cola Coca-Cola nevoie de căldură la o temperatură de ceai fierbinte, și cinci minute pentru a se spală dinții, după periaj paste lor.In acest procedeu, cea mai mare parte placa dispare.

Fii atent: băutură ar trebui să fie cald, dar nu fierbinte!Imediat după clătire să încercați să nu bea nimic rece, în caz contrar în loc de dinți albi, veți obține un crack la smaltul dintilor.

lemn frasin albirea dintilor

Acest program a fost folosit în cele mai vechi timpuri în satele pentru a face dintii alb.Dacă ați reușit să obțineți cenușă ULYB3lemn undeva – de exemplu, pentru a colecta de la grătar, după un grătar la cabana, puteți încerca să-l aplice de albire a dintilor.Trecute în prealabil printr-un filtru de cenușă, pulberea rezultată se diluează lapte acru de consistență păstoasă.Acest “paste” periati dintii doua-trei ori pe săptămână.

Notă: înseamnă că este mai bine să nu pentru a stoca pentru o utilizare viitoare, și preparate proaspete în fața fiecărui net.

folosind rețete tradiționale pentru albirea dintilor la domiciliu, amintiți-vă că dinții alb nu este neapărat sănătos.Gloss și frumusețea email dispărea foarte repede, dacă nu ia măsuri preventive împotriva cariilor dentare și afecțiuni gingivale.Și aici nu este de a face fără ajutor profesionist dentist.Destul cel puțin o dată la șase luni pentru a vizita biroul dentist și să urmeze recomandările expertului, peste si peste din nou strălucire zâmbet fermecător.

Publicitate


 

Kit_Complet_pentru_albirea_dintilor