Πώς να χάσει το λίπος στο σπίτι

Οι βραχίονες είναι συχνά επιρρεπείς σε περίσσεια λίπους , με αποτέλεσμα τις μεγάλες , jiggly όπλων. Αν και υπάρχουν χειρουργικές τρόποι για να αφαιρέσετε το λίπος βραχίονα , μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας μέσω τυπική απώλεια βάρους . Δεν χρειάζεται φανταχτερό εξοπλισμό ή τα συμπληρώματα για να χάσουν βάρος . Αν σας απασχολούν μια ειδική προσέγγιση στην απώλεια βάρους , μπορείτε να χάσετε το λίπος του βραχίονα αποτελεσματικά στο σπίτι . Οδηγίες

Advertising

Снимок

 

 

 

 

 

 

 

Η 1

Κόψτε ημερήσια θερμιδική πρόσληψη σας . Για να χάσετε το λίπος , θα πρέπει να κάψετε περισσότερες θερμίδες από όσες καταναλώνετε καθημερινά . Υπάρχει μια ποικιλία από online εργαλεία που είναι διαθέσιμα ( βλέπε παρακάτω Πόρων ) για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τον αριθμό των θερμίδων που πρέπει να καταναλώνουμε καθημερινά , προκειμένου να χάσουν βάρος . Θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία όπως το φύλο , το βάρος , το ύψος , την ηλικία και το επίπεδο δραστηριότητας .
2
0fe05aac0415791e0713e3c0ff401ae1

 

 

 

 

 

 

 

 

άσκηση . Καρδιαγγειακή άσκηση είναι το κλειδί για κάθε θεραπευτική αγωγή απώλειας βάρους . Αν δεν μπορείτε να επιλέξετε , όπου μπορείτε να χάσετε το λίπος από συγκεκριμένα , αν χάσετε το λίπος πάνω από όλα, τελικά θα βγει από τα χέρια σας . Στόχος να πάρει καρδιαγγειακή άσκηση τουλάχιστον 30 λεπτά σε καθημερινή βάση. Οι στερεές μορφές αυτής της διαδικασίας περιλαμβάνουν ποδηλασία , τρέξιμο, κολύμπι και αεροβική γυμναστική . Αν δεν έχετε ένα ποδήλατο ή στην πισίνα , μπορείτε να πάρετε την άσκηση στο σπίτι με ζωηρό βάδισμα , το τρέξιμο , ή την άσκηση αερόβια κινήσεις , όπως το άλμα υποδοχές .
Εικόνων
3

Σηκώστε τα βάρη . Αν τον τόνο των μυών του βραχίονα σας, θα χτίσετε το μυ εκεί . Μυών αυξάνει το μεταβολισμό σας , βοηθώντας το σώμα σας να κάψει περισσότερες θερμίδες όλη την ημέρα και τη μείωση του λίπους βραχίονα . Έμφαση στην άρση βαρών ασκήσεις που επικεντρώνονται στις δικέφαλους μυς και triceps για να τονώσετε τα μπράτσα σας . Αν δεν έχετε βάρη , κρατήστε το νερό γεμάτο φιάλες ή κονσέρβες .
Η 4

Δοκιμάστε ασκήσεις που επικεντρώνονται στα χέρια . Πλήρης push- ups και pull-ups ? τόσο ενισχύσεων στην τόνωση των μυών του βραχίονα . Ενώ οι ασκήσεις βραχίονα ειδικά δεν επισπεύσει την απώλεια λίπους από συγκεκριμένα τα χέρια, ήπια μυς θα βοηθήσουν να κάνουν τα όπλα φαίνονται πιο αδύνατα . Για να χάσετε το λίπος από τα χέρια , θα πρέπει να κάψετε περισσότερες θερμίδες από όσες καταναλώνετε .
5

Καταναλώστε υγιεινά , φυσικά τρόφιμα . Αποφύγετε τα επεξεργασμένα τρόφιμα που περιέχουν επιπλέον ζάχαρη και νάτριο . Ζάχαρη πακέτα για τα κιλά , και νατρίου οδηγεί σε κατακράτηση νερού . Αν και μπορείτε να πάρετε μια πολυ-βιταμίνη για να συμπληρώσουν τη διατροφή σας , προσπαθήστε να πάρετε τόσο πολλές βιταμίνες , θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικές ουσίες από φυσικά τρόφιμα όσο το δυνατόν .
diyet-yapmak

 

 

 

 

 

 
Η 6

Τρώτε μικρά γεύματα όλη την ημέρα . Όταν τρώτε μόνο τρία μεγάλα γεύματα , διαδικασία της πέψης και το μεταβολισμό σας κλείσει κατά τη διάρκεια των μακροχρόνια τεντώματα , όταν δεν τρώτε . Κρατήστε αυτές τις διαδικασίες θα με τρώει κάθε 2-3 ώρες. Θα κάψετε περισσότερες θερμίδες όλη την ημέρα , βοηθώντας να μειώσει το λίπος το χέρι σου . Σιγουρευτείτε για να απολαύσετε το πρωινό για να ξεκινήσει το μεταβολισμό σας για την ημέρα .
Η 7

Πάρτε γιόγκα . Γιόγκα ενσωματώνει μια ποικιλία από δύσκολες πόζες που συσσωρεύονται δύναμη το χέρι . Επειδή η γιόγκα τεντώνει τους μυς σας , προωθεί μακρά, άπαχο όπλων. Αν το συνδυάσετε με την καρδιαγγειακή άσκηση και η υγιεινή διατροφή , μπορείτε να χάσετε το λίπος αποτελεσματικά βραχίονα.

Advertising

Снимок