Η ζωή χωρίς «κότσια»: ένας μοναδικός τρόπος για να απαλλαγείτε από κότσι του ποδιού σε δύο μήνες!

Valgus δυσμορφία του άκρου ποδός σε ανθρώπους που συχνά αποκαλείται “κόκαλο στο πόδι.”Τι ακριβώς είναι κρυμμένο κάτω από αυτή την ιδέα, γιατί όχι ο καθένας ξέρει για αυτή την ασθένεια;Αυτή είναι μια αρκετά συχνή παθολογική κατάσταση, και στις περισσότερες περιπτώσεις βρίσκεται στο οστό ακριβώς στα πόδια των γυναικών.Αυτό οφείλεται στην ισχυρότερη συνδέσμους στους άνδρες από ό, τι το δικαιότερο φύλο.Οι περισσότερες πηγές αιτία της νόσου που αναφέρεται υπερβολικού σωματικού βάρους, καθώς και φορώντας άβολα παπούτσια και ψηλοτάκουνα παπούτσια.Επιπλέον, τα οστά των ποδιών στη φύση σε σχέση με την άκανθα πτέρνας και αιτία και ότι, και μια άλλη ασθένεια που ονομάζεται μεταβολική διαταραχή.

Παρά το γεγονός ότι οι αιτίες μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, η θεραπεία αυτής της ασθένειας είναι πολύ πιθανό, και παράγονται για αιώνες.Σε αυτή την περίπτωση, εννοούμε τις λαϊκές θεραπείες από το σπόρο στα πόδια τους, τα οποία οι άνθρωποι να απαλλαγούμε από αυτή την ασθένεια πίσω στις παλιές μ

Advertising

102974ц

 

 

 

 

 

 

 

 

 

από αυτά τα ταμεία, μπορούν να βοηθήσουν να καταργήσετε αυτό το ελάττωμα πολλών από εσάς, όπως στην προκειμένη περίπτωση, τα οστά στα πόδια τους – αυτό δεν είναι μόνο άσχημο, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην ποιότητα της ζωής, την άνεση στην καθημερινή ζωή.Επιπλέον, το οστό στα πόδια μπορεί να προκαλέσει πόνο κατά το περπάτημα.

1. για την αντιμετώπιση ασθενειών, χρειαζόμαστε αυτές τις λαϊκές θεραπείες όπως φαρμακείο νέφτι και τα φύλλα του κολλιτσίδα .Γι ‘αυτό το φύλλο κολλιτσίδα πρέπει να λιπαίνονται με νέφτι από το εξωτερικό και να το επισυνάψετε στο πόδι, και το φύλλο είναι αναγκαίο να επιβληθεί ολόκληρο το πόδι από το γόνατο στο πόδι.Από το ανωτέρω περιτύλιγμα πολυαιθυλενίου, που ακολουθείται από ένα μάλλινο μαντήλι.Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη χρήση αυτού του εργαλείου, όπως νέφτι μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα, οπότε θα πρέπει να ελέγχουν προσεκτικά ο βαθμός των ποδιών του πλανήτη υπέρθεση συμπιέζει.Οι διαδικασίες αυτές θα πρέπει να γίνονται καθημερινά για 3 μήνες, βελτιώνεται ο μεταβολισμός, έχασε οστών στα πόδια του.

2. Άλλα λαϊκές θεραπείες από τις πέτρες στα πόδια τους – ιωδίου και πικραλίδα λουλούδια. Πικραλίδα αναγκαίο μέτρο των 100 γρ., Τα κόβουν και να τους δώσουμε κάποιο χρόνο για να ξαπλώσει.Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να συμπληρώσετε τα λουλούδια του πικραλίδα βάμμα ιωδίου, έτσι ώστε να καλύπτονται όλα τα λουλούδια.Το εργαλείο πρέπει να επιμείνει για 3-4 ημέρες, μετά την οποία μπορεί να εφαρμοστεί.Χρησιμοποιήστε λαϊκή θεραπεία θα πρέπει να είναι ως εξής: τα πόδια σωστά στον ατμό, και έπειτα κονιορτοποιήθηκε obsushivayut.Στα πόδια πλέγμα εφαρμόζεται από τα ανωτέρω περιγραφέντα μέσα.Ο χειρισμός των δεδομένων θα πρέπει να γίνεται κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο.Η διάρκεια της θεραπείας είναι 2 εβδομάδα, τότε ένα διάλειμμα.

3. επεξεργασίας σπόρων για τα πόδια είναι αναγκαίο να προετοιμάσει τον εαυτό του μετά την επούλωση αλοιφή.Πάρτε ένα μικρό φλιτζάνι, μέγεθος για να χωρέσει σε ένα αυγό (καλύτερη πολύπλευρη γυαλί χωρητικότητας 50 ουγκιές).Αυγό σίγουρα πρέπει να πάρετε μια νέα, καλύτερη κατευθείαν από την κότα, πάντα με ένα λευκό κοχύλι.Βάλτε το αυγό σε ένα ποτήρι (θα πρέπει να είναι στο κάτω μέρος), χύνεται ξύδι ουσία (70%) και τοποθετούνται σε ένα σκοτεινό μέρος.Για ένα σύντομο χρονικό διάστημα (περίπου 2 εβδομάδες) αυγού πρέπει να διαλυθεί τελείως σε ξύδι, τότε το διάλυμα απομακρύνεται από το κέλυφος, και στο εσωτερικό προστίθεται 1 κουταλιά της σούπας λαρδί , πριν λιώσει.Μπορείτε να το αντικαταστήσετε με βαζελίνη ή το βούτυρο με νέφτι φαρμακείο (10 ουγκιές).Ανακατέψτε καλά, τότε ισχύουν αυτό το εργαλείο, που εναλλάσσονται με την εφαρμογή του πλέγματος ιωδίου (κάθε δεύτερη ημέρα) στο οστό 

28.

4. περιγράφουν τέτοιες λαϊκές θεραπείες, όπως το φρέσκο, καλύτερο ποτάμι , ψάρια .Κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο θα πρέπει να θέσει τα κομμάτια του ψαριού άμεσα στα οστά, τα ψάρια δεν μπορούν να καταψυχθούν, το καλύτερο είναι να παίρνετε κάθε μέρα φρέσκα.Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι διαδικασίες αυτές διεξάγονται, και στη συνέχεια για 7 ημέρες οστά πρέπει να λιπαίνονται με λάδι έλατο, τρίβοντάς το με προσοχή.Αυτό το μάθημα θα πρέπει να επαναληφθεί μετά από 3 μήνες.

5. σημειωθεί ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα οστό στα πόδια μπορεί να σχηματίζονται ως αποτέλεσμα της ουρικής αρθρίτιδας και προκαλούν πόνο, ενώ τα πόδια.Οι άνθρωποι αντιμετωπίσουν τον πόνο, εφαρμόζοντας ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο στο οστό.Για τη θεραπεία των οστών χρησιμοποιούνται λαϊκές θεραπείες όπως πρόπολη, από το οποίο συμπιέζει, καθώς όπως “απαρχαιωμένη” τρόπο διαβροχής των οστών δική σάλιο.Το σάλιο θα πρέπει να είναι «πεινασμένοι», δηλαδή, θα πρέπει να λαμβάνεται με άδειο στομάχι το πρωί, πριν από το γεύμα.Δεν είναι κακό βοηθά να κάνετε μασάζ στα χέρια σας, ότι πρέπει πρώτα να υγράνετε το λάδι λεβάντας.

6. Εκτός χρησιμοποιούνται διάφορες αλοιφές, επιθέματα, είναι επίσης απαραίτητο να δώσουν προσοχή στη δική σας μενού, δεδομένου ότι η εμφάνιση αυτών των αντιαισθητικές αυξήσεις εμφανίζονται κυρίως λόγω της εσωτερικής κατάστασης του οργανισμού.Σε αυτή την περίπτωση, βοηθά συνηθισμένο ρύζι, θέλουν να φάνε βραστό.Για τη θεραπεία θα πρέπει να απορροφούν το ρύζι και το αφήνουμε όλη τη νύχτα, στη συνέχεια, ξεπλύνετε καλά με την εκκαθάριση της βλέννας.Βρασμένο ρύζι θα πρέπει να χωριστεί σε 4 κομμάτια και να τρώνε κατά τη διάρκεια της ημέρας σε τακτά χρονικά διαστήματα.Το καλύτερο ποτό βρασμένο ρύζι ισχία ζωμό.Αυτή η εθνική τρόπος μεγάλη βοήθεια για να απαλλαγούμε από τα οστά αρχίζουν στα πόδια τους και να αποφευχθεί η εμφάνισή του στο μέλλον, είναι αρκετή για να κρατήσει μια δίαιτα του ρυζιού τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα.

7. Το λιωμένο σε υδατόλουτρο ιατρική βοήθεια για να απαλλαγούμε από πέτρες στα πόδια αν τους λιπαίνετε με αυτό το εργαλείο.Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο μέσο για αυτό το αρχικό στάδιο.

8. από σπόρους επίσης αποτελεσματικό στη βοήθεια τριμμένο πρώτες πατάτες – πολτός εφαρμόζεται άμεσα στις πληγείσες περιοχές των ποδιών.

Advertising

102974ц