ΔΑΧΤΥΛΟ ΘΥΛΑΚΙΤΙΔΑ |ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΘΥΛΑΚΙΤΙΔΑ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ

Θυλακίτιδα δάχτυλο – μια ασθένεια φλεγμονώδους φύσης, που συμβαίνουν στο αρθρικό (ή από κοινού) τσάντα των αρθρώσεων που ονομάζεται Προύσα.

Προύσα είναι μια ευέλικτη θήκη μικρού μεγέθους, με επένδυση στο εσωτερικό της αρθρικής μεμβράνης, η οποία παράγει αρθρικό (λιπαντικά) υγρό.Αυτό το υγρό βρίσκεται στο αρθρική κοιλότητα.

Τοποθεσία Προύσα – μεταξύ τένοντες και τα οστά, σε αυτά τα μέρη – αρθρώσεων, όπου υπάρχει η μεγαλύτερη τριβή των μυών και των τενόντων και των συνδέσμων στο οστό.Ως εκ τούτου, bursa δρα ως ένα είδος στρώμα που προστατεύει από τα οστά της τριβής, τους μυς, τους συνδέσμους και τους τένοντες.

θυλακίτιδα στην αρθρική κοιλότητα αρχίζει να σχηματίζεται σε μεγάλες ποσότητες και να συγκεντρώσει ένα ειδικό υγρό – εξίδρωμα.Συνήθως, θυλακίτιδα συμβαίνει σε αρθρώσεις της ωμικής ζώνης, τότε κατεβαίνει, η νόσος επηρεάζει τις αρθρώσεις αγκώνα, το γόνατο, το ισχίο.Επίσης, όπως φλεγμονή και επηρεάζουν την Προύσα βρίσκεται μεταξύ του Αχίλλειου τένοντα και του οστού της πτέρνας.Πολύ πιο σπάνια θυλ

 600514fd6a6e67e48e7e8aa272ce3633

ακίτιδα αντίχειρα, η οποία εκδηλώνεται σε φλεγμονή των αρθρώσεων των δακτύλων των χεριών και ποδιών.θυλακίτιδα ασθένεια

χωρίζεται στις ακόλουθες μορφές, που χαρακτηρίζουν την κλινική πορεία της νόσου:

 • οξεία θυλακίτιδα,
 • υποξεία θυλακίτιδα,
 • χρόνια θυλακίτιδα,
 • επαναλαμβανόμενες θυλακίτιδα.

Ανάλογα με την παρουσία ή απουσία του παθογόνου, η οποία προκάλεσε φλεγμονή, θυλακίτιδα χωρίζονται σε:

 • μη ειδική – μόνο τραυματική,
 • συγκεκριμένες – περιπλέκεται από το χτύπημα μια μόλυνση στην κοινή κάψουλα: φυματιώδους, gonoreynyh, συφιλιδικό και τη βρουκέλλωσημπαστούνια.

θυλακίτιδα χωρίζονται σε διάφορες μορφές ανάλογα με τη φύση του εκκρίματος:

 • ορώδης,
 • πυώδης – αντί του αρθρικού υγρού στην άρθρωση συλλέγει πύον,
 • αιμορραγική – σε εξίδρωμα που παρατηρείται συσσώρευση ενός μεγάλου αριθμού συστατικών του αίματος όπως ερυθρά αιμοσφαίρια,
 • πυώδη και αιμορραγική.

συμβαίνει ότι εκτός από το υγρό στην κοινή κάψουλα του άλατος αρχίσει να συσσωρεύεται μια ποικιλία ουσιών.

Συνήθως θυλακίτιδα αρχίζει με την οξεία μορφή της ροής, αλλά αν δεν μπορείτε να δείτε ένα γιατρό σε εύθετο χρόνο, η οξεία μορφή μπορεί να συνοδεύεται από ένα πυώδες ή αιμορραγική μορφή της νόσου, ή να πάει στο χρόνιο στάδιο.

Αιτίες της θυλακίτιδα θυλακίτιδα δάχτυλο

πάντα προκύπτει από την εξωτερική επιρροή στην περιοχή του σώματος, το οποίο βρίσκεται δίπλα σε μια πληγή αρθρώσεις.Αιτίες της οξείας και χρόνιας θυλακίτιδα αντίχειρα μπορεί να είναι η ακόλουθη:

 1. μώλωπες, κοινή ρήξεις κάψουλα, μώλωπες, τραύματα και άλλους τραυματισμούς δακτύλων συνδέονται ή δεν συνδέονται με τη βλάβη της άρθρωσης.
 2. υπερφορτωμένο αρθρώσεις των δακτύλων και μέρος του μηχανικού ερεθισμού των αρθρώσεων που προκαλούνται από την παραμόρφωση τους.Για παράδειγμα, μια δουλειά που απαιτεί συνεχή παρόμοιες κινήσεις των δακτύλων την πάροδο του χρόνου, μπορεί να οδηγήσει σε θυλακίτιδα.Αυτή η ασθένεια μπορεί να προκαλέσει τον αθλητισμό με ένα βαρύ φορτίο στα δάκτυλα, ξαφνική άρση βαρών και ούτω καθεξής.
 3. εκ γενετής δυσμορφία του άκρου ποδός και βλαισότητα δυσμορφία του άκρου ποδός.
 4. πλατυποδία και παραβίαση της εγκάρσιας καμάρας της δομής ποδιού.εναποθέσεις ασβεστίου
 5. που συσσωρεύονται στην περιοχή τένοντα.
 6. διάφορες λοιμώξεις που διείσδυσαν στην κοινή κάψουλα.
 7. Διαθεσιμότητα προδιάθεσης και άλλες μεταβολικές διαταραχές στο σώμα.
 8. αλλεργίες και άλλες αυτοάνοσες νόσους.
 9. Αρθρίτιδα – φλεγμονή των αρθρώσεων διαφορετικού σχήματος και προέλευσης.
 10. ουρική αρθρίτιδα – μια ασθένεια που συνοδεύεται από την εναπόθεση σε διαφορετικούς ιστούς του ανθρώπινου σώματος του ουρικού οξέος ή monourata νάτριο.
 11. απότομη αύξηση της σωματικής δραστηριότητας.
 12. Φορώντας άβολα, τα στενά παπούτσια και τα παπούτσια με ψηλά τακούνια.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου εμφανίζεται θυλακίτιδα, όπως, δεν υπάρχει λόγος.Αλλά αυτό δεν είναι έτσι, επειδή η νόσος είναι πάντοτε υπάρχει λόγος για την εμφάνισή του.

Χρόνια θυλακίτιδα εμφανίζεται συχνά σε άτομα των οποίων η εργασία σχετίζεται με μια ερεθιστική επίδραση στις αρθρώσεις των χεριών ή των ποδιών, σταθερή βαρύ φορτίο στις ακόλουθες αρθρώσεις.Η χρόνια θυλακίτιδα έχει αναπτυχθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, συνήθως αρκετούς μήνες.Εμφανίζεται επίσης ως συνέπεια της μη επεξεργασμένων οξεία θυλακίτιδα, και ως αποτέλεσμα των άλλων φλεγμονωδών νόσων των αρθρώσεων και των οστών – αρθρίτιδα και ουρική αρθρίτιδα.

συμπτώματα της θυλακίτιδα αντίχειρα

συμπτώματα της θυλακίτιδα δάκτυλο στην οξεία μορφή της νόσου εξής:

 1. παρουσία του έντονου πόνου στο ερεθισμένο από κοινού.
 2. εμφάνιση οιδήματος των αρθρώσεων, που εκφράζεται με τη μορφή της διόγκωσης.
 3. εμφάνιση της ερυθρότητας στο φλεγμονή κοινή ζώνη.
 4. εμφάνιση ισχυρών περιορισμών άρρωστα κοινή κυκλοφορία.
 5. παρουσία αυξημένη θερμοκρασία σε φλεγμονώδη άρθρωση.
 6. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το δάχτυλο μπορεί να είναι θυλακίτιδα αδιαθεσία και επιδείνωση της υγείας.Μερικές φορές η κλινική εικόνα της νόσου συνοδεύεται από αύξηση της θερμοκρασίας ολόκληρου του σώματος.

εκδηλώσεις θυλακίτιδα αρχίζει με το σχηματισμό της άρθρωσης στην πληγείσα ζώνη των διαφόρων μέγεθος του όγκου, η οποία είναι παρόμοια με την αφή επί του σάκου με νερό.Στη συνέχεια ήρθε η διόγκωση γίνεται κόκκινο, και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα – το καυτό εάν να την αγγίξει.Κατά την ψηλάφηση μπορεί να αισθάνεται ότι η διόγκωση αρκετά ελαστική.Όταν πατηθεί σε είχε ένας όγκος μπορεί να αισθανθεί τον πόνο, το οποίο στη συνέχεια γίνεται ισχυρότερη και δεν υπάρχει καμία αίσθηση του πρήξιμο, συνεχώς.Κίνηση στην άρθρωση, έτσι, πολύ δύσκολο.Σε πολλές περιπτώσεις, η κίνηση δάχτυλο με πόνους στις αρθρώσεις που συνοδεύεται από πόνο.

οξεία θυλακίτιδα εμφανίζεται ξαφνικά – για δύο ή τρεις ημέρες.Συνήθως, ο ασθενής παρατηρήσει το ξύπνημα του ερυθρότητα, οίδημα και πόνος στην πληγείσα από κοινού.Πριν οθόνη οξεία μορφή της νόσου σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, υπήρχε ένα βαρύ φορτίο για την από κοινού ή να ενταθούν μία οξεία λοιμώδης νόσος.Τα συμπτώματα αρχίζουν να αναπτύσσονται για αρκετές ημέρες, και στη συνέχεια σταδιακά υποχωρούν.Εάν η οξεία θυλακίτιδα δεν αντιμετωπιστεί, μετατρέπεται σε χρόνια μορφή.

Όταν χρόνια θυλακίτιδα σχηματίζεται περιορισμένη διόγκωση στρογγυλό σχήμα στην προσβεβλημένη άρθρωση περιοχή.Είναι απαλό στην αφή, και το δέρμα στο κινητό της και δεν έχει αλλάξει.Αυτή η κοινή επιχείρηση δεν έχει σπάσει, το κίνημα σ ‘αυτό δεν περιορίζεται.

artrit-paltsev-nogi

Χρόνια θυλακίτιδα αναπτύσσεται επί μακρό χρονικό διάστημα, συνήθως μερικούς μήνες.Από τις Προύσα αυξάνεται αμέσως, αλλά σταδιακά.θύλακο ανάπτυξης που οφείλονται σε σταθερά, αλλά μια σταδιακή αύξηση στην ποσότητα του υγρού αυτό.Κοινή κέλυφος κάψουλας μπορεί να αλλάξει, επειδή αναδυθεί μια ποικιλία από μπάντες και νεοπλασιών.Το εξίδρωμα εμφανίζεται ένα τεράστιο ποσό του ινώδους που έχει τη μορφή των νησιών αυξανόμενη στο κέλυφος του κοινού κάψουλα.Διαστάσεις Προύσα στη χρόνια μορφή της νόσου μπορεί να είναι μεγάλες και μεσαίου μεγέθους.Σε ορισμένες περιπτώσεις, στον ασθενούντα άρθρωση σχηματίζεται κοιλότητα, η οποία είναι απομονωμένη από το υπόλοιπο του αρθρική κοιλότητα, που ονομάζεται hygroma.Αυτή η κοιλότητα μοιάζει με κύστη και αρχίζει να συσσωρεύεται εξίδρωμα.Προς τα έξω, αυτή η αύξηση φαίνεται σαν μια φούσκα του υγρού, στενά καλυμμένο με δέρμα.

Αυτή η μορφή της νόσου μπορεί να περάσει την οξεία φάση, παρόμοια με τα συμπτώματα της οξείας θυλακίτιδα, το στάδιο αποσύνθεσης, όταν σοβαρά συμπτώματα δεν ανησυχούν άρρωστοι.Όταν ποσότητα επιδείνωση των υγρών στις κοινές αυξήσεις κάψουλα.Η χρόνια θυλακίτιδα, αν αφεθεί χωρίς θεραπεία, μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση των συμφύσεων στην άρθρωση, καθώς και στη μείωση της κινητικότητας της.

Θυλακίτιδα πόδι

αντίχειρα θυλακίτιδα εμφανίζεται πιο συχνά στις αρθρώσεις των δακτύλων των μεγάλων δακτύλων.Λιγότερο συχνά, τα δάχτυλα των ποδιών θυλακίτιδα αφορά ροζ και το δείκτη.

κύρια αιτία αυτής της ασθένειας είναι η βλαισού μεγάλου δακτύλου ποδιού (καμπυλότητα), τα οποία οδηγούν επίπεδη, καθώς και παραβίαση της εγκάρσιας διαμόρφωσης του ποδιού και η δυσλειτουργία των μυών και των συνδέσμων σταματήσει.Τις περισσότερες φορές, αυτές οι αποκλίσεις στη δομή και τη λειτουργία των ποδιών είναι γενετικά καθορισμένη, ότι είναι κληρονομική.

Επίσης, μεγάλα φορτία στο πόδι, που συνδέονται με την παραμόρφωση τους μπορεί να προκαλέσει τα δάχτυλα των ποδιών θυλακίτιδα.Διάφορα μέθοδο και την έκταση του τραυματισμού στα πόδια, να φοράτε στενά και άβολα παπούτσια, ιδιαίτερα η συνεχής πόδια σε ψηλά τακούνια στις γυναίκες να οδηγήσει στην εμφάνιση των ποδιών θυλακίτιδα.

εκδηλώνεται θυλακίτιδα toe με το σχηματισμό θρόμβων στην κοινή περιοχή ένα ή περισσότερα δάχτυλα.Στη συνέχεια, χτύπημα μεγαλώνει και αρχίζει να σκληραίνει, ότι μετασχηματίζεται σε ένα «κόκαλο».Αυτά τα εξωτερικά ορατά διαδικασίες συνοδεύονται από την εμφάνιση του πόνου στις μεγάλες αρθρώσεις, γεγονός που δείχνει την υφιστάμενη φλεγμονή.Η οξεία μορφή της θυλακίτιδα συχνά μετατρέπεται σε μια χρόνια όταν ο πόνος με φλεγμονώδεις διεργασίες εμφανίζονται και εξαφανίζονται.Κατά τη διάρκεια μιας έξαρσης της νόσου έχουν δυσκολία στην κίνηση, αφού το φορτίο στο πόδι είναι επώδυνη.

κυρίως χαρακτηρίζεται από την παρουσία της χρόνιας δάχτυλα θυλακίτιδα σε άτομα που υποβάλλονται συνεχώς σε ένα πόδι φορτίο – μακρά στάση, με τα πόδια, τρέχει, και να φέρουν το βάρος.Πληγείσα εμφάνιση θυλακίτιδα toe και οι αθλητές που ασχολούνται με τον αθλητισμό, η οποία συχνά διεξάγεται στο φορτίο ή τον τραυματισμό των ποδιών.

Θυλακίτιδα μεγάλο δάχτυλο του ποδιού

Η αιτία της θυλακίτιδα του μεγάλου δακτύλου του ποδιού είναι η δυσλειτουργία του ποδιού ή των ποδιών.Αιτία παρόμοια λάθη στη λειτουργία των ποδιών πλατυποδία.Μερικές φορές θυλακίτιδα μεγάλο δάχτυλο του ποδιού εμφανίζεται ως συνέπεια της όρασης μυς ισορροπία του ποδιού, το οποίο είναι ο λόγος για τον αντίχειρα χτύπημα του εμφανίζεται στην αρχή.Αυτό πρόσκρουση βρίσκεται στη διασταύρωση του αντίχειρα και του μεταταρσίου.Αργότερα χτύπημα μεγαλώνει και γίνεται μεγάλη, τότε το κατ ‘αποκοπή εμφανίζεται στην καλαμπόκι, και το δάχτυλο αρχίζει να αναδιπλώνεται προς την πλευρά.Στη συνέχεια υπάρχει πόνος, και εμφανίζεται στο pin φλεγμονή των αρθρώσεων.

Cone (ή μερικές φορές ονομάζεται “κόκαλο”) μετατρέπεται τελικά σε αποστεωμένη, και φλεγμονή και τα συνοδευτικά πόνο του που εμφανίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και εξαφανίζονται.Έτσι, κάλος γίνεται χρόνια.Χρόνιες θυλακίτιδα αντίχειρα παρεμποδίζεται σοβαρά κίνημα.Κανονικά, μια τέτοια άποψη της θυλακίτιδα επηρεάζει το δικαιότερο φύλο.

εκδηλώσεις θυλακίτιδα μεγάλο δάχτυλο του ποδιού πάντα που σχετίζονται με την παρουσία του πόνου και της φλεγμονής.Ιδιαίτερα δυσάρεστη πόνος στη στιγμή όταν το πόδι είναι για τα μεγάλα παπούτσια που συμπιέζει το ερεθισμένο δάχτυλο.

Θυλακίτιδα μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μπορεί να συμβεί όχι μόνο λόγω παραβιάσεων της φυσιολογίας των κινήσεων και τη λειτουργία των μυών του ποδιού, αλλά και ως αποτέλεσμα της φορώντας σφιχτό, άβολα παπούτσια, η οποία συμπιέζει έντονα τα δάχτυλα και να πιέζει μαζί.Συνήθως, θυλακίτιδα πλήττει τις γυναίκες, που τους αρέσει να περπατήσει στα παπούτσια με ψηλά τακούνια.Αυτή η μη φυσιολογική υποδημάτων οδηγεί σε μια καμπυλότητα του ποδιού, δηλαδή η εμφάνιση των βλαισότητα (καμπυλότητα) που προκαλεί θυλακίτιδα.

Ως εκ τούτου, μπορούμε να πούμε ότι η κύρια αιτία της θυλακίτιδα αντίχειρα είναι μια βλαισότητα δυσμορφία των ποδιών, δηλαδή κάμψη.Μια αιτία του ποδιού βλαισού μεγάλου δακτύλου αποτελεί παραβίαση της διαμόρφωσης του σταυρού αψίδα, πλατυποδία, και δυσλειτουργία των μυών και των συνδέσμων του ποδιού.Για παράδειγμα, οι αυτόχθονες κάτοικοι των τροπικών χωρών, που περπατούν ξυπόλητοι συνεχώς, θυλακίτιδα εμφανίζεται πολύ συχνά, δεδομένου ότι έχουν ένα μεγάλο αριθμό αυτών των αποκλίσεων που εντοπίζονται στη δομή των ποδιών.Τέτοιες διαταραχές στη δομή και τη λειτουργία των μυών του ποδιού οφείλονται σε κληρονομικά γενετικά παράγοντες.

Πριν από λίγο καιρό, οι ειδικοί πίστευαν ότι η αιτία της κάλους είναι η υπερβολική ποσότητα αλατιού στα τρόφιμα.Αλλά οι γιατροί σήμερα απέκλεισε τη δήλωση των αιτιών της ασθένειας.Παρά το γεγονός ότι, σε ορισμένες παθήσεις των αρθρώσεων, φλεγμονή της άρθρωσης κάψουλα προκύψουν λόγω καταθέσεις των κρυστάλλων άλατος.Για παράδειγμα, ουρική αρθρίτιδα, ακριβώς προκάλεσε παρόμοιες αιτίες – καταθέσεις των αλάτων ουρικού οξέος (ή ουρικού οξέος) στην κοινή περιοχή του πρώτου μεταταρσίου φάλαγγα.Αλλά ουρική αρθρίτιδα μπορεί να οδηγήσει σε θυλακίτιδα της άρθρωσης, καθώς και άλλες ασθένειες που σχετίζονται με διαταραγμένο μεταβολισμό και την ανοσία, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα, ρευματισμούς, ψωρίαση.

αντίχειρα Θυλακίτιδα Θυλακίτιδα

αντίχειρα – είναι μια φλεγμονώδης διαδικασία, η οποία λαμβάνει χώρα στις κοινές κάψουλες δάχτυλα των άνω άκρων, η οποία συνοδεύεται από συσσώρευση υγρού.Η πληγείσα κοινή περιοχή εμφανίζεται για πρώτη φορά οίδημα και ερυθρότητα, που συνοδεύεται από πόνο στην κίνηση και την εμφάνιση της θερμότητας.ίδια οίδημα εκδηλώνεται ως διόγκωση στρογγυλό σχήμα και απαλή υφή – είναι κινητό, που έχει παραμορφωθεί από την ψηλάφηση, και στη συνέχεια να παίρνει τη συνήθη μορφή.Οίδημα όμορφα παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, και ο πόνος που προκαλείται από τα συναισθήματά της.Στο μέλλον, το δέρμα στην πληγείσα από κοινού περιοχή αρχίζει να αποκτά ένα πορφυρό χρώμα, και τις τοπικές αυξήσεις της θερμοκρασίας σε αυτόν τον τομέα.Οι

παραπάνω συμπτώματα που σχετίζονται με την οξεία θυλακίτιδα αντίχειρα.Αλλά αν η ασθένεια δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως, μπορεί να μετατραπεί σε μια χρόνια μορφή.Η φλεγμονώδης διεργασία είναι τώρα συνοδεύεται όχι μόνο από οίδημα, ερυθρότητα, αυξημένη τοπική θερμοκρασία, ο πόνος και περιορισμένη κινητικότητα των δακτύλων, αλλά η εναπόθεση αλάτων ασβεστίου στην άρθρωση.Ως εκ τούτου, ο πόνος μπορεί να αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα.Εάν

αντίχειρα θυλακίτιδα είναι το αποτέλεσμα ενός τραυματισμού χέρι, είναι πιθανό ότι η φλεγμονώδης διεργασία συνοδεύεται από την εμφάνιση της λοίμωξης στην κοινή κάψουλα.Στην ενωμένη δράση των παθογόνων οργανισμών και τις επιπτώσεις του τραύματος αναπτύσσει μορφή πυώδης της θυλακίτιδα.Σε αυτή την περίπτωση, τα οξέα συμπτώματα της νόσου εκφράζεται: σοβαρός πόνος δεν εμφανίζεται μόνο στο δάχτυλο, αλλά στο χέρι?αυξάνει τη συνολική θερμοκρασία του σώματος?υπάρχει μια αδυναμία?ένας πονοκέφαλος?μπορούν να εμφανίζονται ναυτία και ζάλη, και ούτω καθεξής.

Θυλακίτιδα αντίχειρα

Μετά την παραλαβή του από τραυματισμό ή μόλυνση στις αρθρώσεις του αντίχειρα μπορεί να αναπτυχθεί θυλακίτιδα – μια φλεγμονώδης νόσος των σάκων αρθρικού.Η πληγείσα κοινή περιοχή υπάρχει ένα μικρό πρήξιμο, το οποίο αρχίζει να κοκκινίζει.Στη συνέχεια, υπάρχει πόνος και σηματοδότησε τον περιορισμό της κοινής πρότασης.Αυτό εκδηλώνεται, τη λεγόμενη οξεία μορφή της θυλακίτιδα.

Διάφορες εκδηλώσεις του αντίχειρα θυλακίτιδα που περιγράφονται στην ενότητα “Θυλακίτιδα αντίχειρα”, και τα συμπτώματα και τις αιτίες αυτού του αντίχειρα ασθένειες που αναφέρονται στις σχετικές ενότητες.

Θυλακίτιδα δείκτη

Θυλακίτιδα δείκτη εκεί για τους ίδιους λόγους όπως θυλακίτιδα αντίχειρα.Μπορεί να είναι διαφόρων τραυματισμούς και άλλα τραύματα mikroraneniya, να πάρει λοιμώξεις και ούτω καθεξής.Τα συμπτώματα της θυλακίτιδα του δείκτη και τη μορφή συμπίπτουν με τις μορφές και εκδηλώσεις της νόσου το υπόλοιπο των δακτύλων.Ως εκ τούτου, για περισσότερες εκτεταμένες πληροφορίες, είναι απαραίτητο να διαβάσετε την ενότητα “αντίχειρα Θυλακίτιδα», καθώς και στην προηγούμενη ενότητα.

διάγνωση θυλακίτιδα αντίχειρα

Diagnostics φλεγμονή θύλακες που δεν είναι τόσο βαθιά όσο και οι άλλοι, που περνά χωρίς δυσκολία.Αυτό το σφάλμα στη διάγνωση είναι σχεδόν εξαλειφθεί, όπως τα κλινικά συμπτώματα της νόσου εκδηλώθηκε με σαφήνεια.Προκειμένου να καθοριστεί η σωστή διάγνωση πρέπει να εξεταστεί από έναν ειδικό – έναν χειρούργο.

Αν, μετά από εξέταση της προσβεβλημένης άρθρωσης γίνεται λήψη της παρακέντησης της κοιλότητας του κοινού κάψουλα, είναι δυνατόν με την εξέταση του υγρού, για να προσδιοριστεί η μορφή της νόσου.Μόλις εγκατασταθεί, με κάποιο έκκριμα πρόσωπο – ορώδες, πυώδη, αιμορραγικό, πυώδεις και αιμορραγικές.

Όταν μελέτη εξίδρωμα εντοπίζει χαρακτηριστικά των παθογόνων οργανισμών στην προσβεβλημένη άρθρωση κάψουλα, η οποία διευκολύνει την ακρίβεια των πολύπλοκων συντηρητική θεραπεία.Αποδεικνύεται όχι μόνο την εμφάνιση της μικροχλωρίδας, αλλά επίσης την αντίσταση ή την ευαισθησία του στα αντιβιοτικά.

Εάν κατά τη διάγνωση που καθορίζεται από τη μορφή του ορώδης θυλακίτιδα, με τη βοήθεια της περαιτέρω διαγνωστικές διαδικασίες, αποδεικνύεται, αν είναι μη-ειδικές ή συγκεκριμένες ασθένειες.